Om te beginnen is het de bedoeling dat je de aardappels schilt en ze vervolgens 25 minuten lang laat gaarkoken in water, waar je een snufje zout aan moet toevoegen. Terwijl u de aardappelen aan het koken bent, starten we met de tweede stap. Verhit uw koekenpan...

Lees meer |

Deze zaadjes zijn droog en komen van de karwijplant. Ze hebben een zoete anijsachtige smaak. Er is vaak veel verwarring want het verschil tussen karwijzaad, komijn en kummel kan vaak niet worden gemaakt. Voor de duidelijkheid is kummel in feite een ander woord voor karwij, dit is dan afkomstig van het Duits. Komijn heeft een smaak die te vergelijken is, maar is niet hetzelfde. Komijn is dus een andere spe...

Lees meer |

De eerste stap is het snijden van de koolrabi's. Het is de bedoeling dat je ze in plakjes snijdt en die plakken weer in reepjes van 1 tot 2 cm breed. Vervolgens snijd je de stelen en een klein stukje van de onderkant van de venkelknol eraf. Halveer de knol daarna en snij ze in flinterdunne schijfjes...

Lees meer |

Verwarm de oven voor op 200 graden celcius. Neem de 12 sneetjes brood en smeer op alle een dun laagje boter. Laat de zuurkool goed uitleggen en meng het vervolgens met de stemgember. Voor de smaak zou je er peper, zout of maggi aan kunnen toevoegen. Verdeel de zuurkool over 3 sneetjes brood en strooi de eetlepel karwijzaad erover...

Lees meer |

Verwarm de grill op de hoogste stand en verwarm je broodrooster en rooster de broodjes vervolgens goudbruin. Smeer de dressing op de broodjes, verdeel de plakjes pastrami over de broodjes en leg de zuurkool erop. Bestrooi de broodjes vervolgens met kaas en de karwijzaad...

Lees meer |

Advertenties

Nieuwste recepten

Adverteerders