Heb je doordeweeks weinig tijd en wil je toch wel in een korte tijd een lekker bijgerecht voor elkaar krijgen? Dan zit je hier goed, wij hebben namelijk het recept roerbak van koolrabi met venkel, citroen en karwijzaad voor je klaargezet.
Karwijzaad komt oorspronkelijk uit Europa, Afrika en Azië. Althans daar groeien ze in het wild. Vaak wordt karwijzaad in Nederland ook wel wild komijn genoemd. In andere landen als men geen komijn heeft gebruiken ze karwijzaad als kruiden voor in het eten. Een van de verschillen tussen komijn en karwijzaad is dat de karwijzaden wat gebogen zijn in vergelijking met komijn.
Komijnzaden zijn rechte zaden. Verder is het ook nog zo dat de Karwijzaad een stuk sterker is als de komijnzaad. Als u de karwijzaad als vervanger van de komijnzaad eet moet je er op letten dat de karwijzaad een stuk sterker is en je dus minder er van hoeft te gebruiken.
Bereidingstijd: ~15 minuten
Nu je alle ingrediënten bij de hand hebt kun je gaan beginnen met de instructies. Dit is een lekker eenvoudig stappenplan met maar 5 simpele stappen. Je gaat als volgt te werk;
Tip: En kijk eens aan! Eenvoudig 5 stappen te hebben gevolgd heb jij een heerlijk gerecht klaargemaakt. Even iedereen aan tafel roepen en tast maar toe. Eet smakelijk!